Åbningstider:

​​Mandag, Tirsdag & Onsdag: Lukket

Torsdag – Søndag kl. 12.00 – 16.00

Der åbnes dog op på bestilling ved større arrangementer

Aftenmenu

Forretter

Klassisk rejeanretning med citron & dressen

Kr. 105,00

Røget laks serveret med rygeost rørt med crème fraiche og basilikum

Kr. 105,00

Stegte kammuslinger, dertil en skøn porrecrème

Kr. 105,00

​Fiskeretter​

Gratineret kulmulefilet bagt i ovn med karryfløde, dertil sommergrønt & kartofler

Kr. 198,00

Smørstegt rødspætte med nye kartofler & persillesauce

Kr. 223,00​*

​Kødretter​

Wienerscnitzel med hele svineriet

Kr. 198,00

Kalve Ribeye med dagens kartoffel & sommergrønt samt pebersauce

Kr. 198,00

Ovnstegt perlehøne serveret med dagens kartoffel og sommergrønt samt esdragonsauce

Kr. 198,00

Desserter

Kokkens hjemmebagte pandekager med vaniljeis

Kr. 90,00

Kanelpocheret pærer serveret med karamelsauce og is

Kr. 90,00

Coupe Danmark (vaniljeis, chokoladesauce & flødeskum)

Kr. 90,00

Menuer

Forret & hovedret kr. 303,00

Hovedret & dessert kr. 288,00

3 retter kr. 393,00

(*+25,00 i tillæg ved menu)

​Her kan du altid hente det nyeste menukort så du altid er opdateret.

HENT MENUKORT - Menukortet er i PDF format.


Har du ikke Adobe Acrobat Reader, kan det hentes her via linket her.

​Frokostbuffet

Fra kl. 12.00 – 15.00

​Julefrokoster

Klassiske danske juleretter

​Selskabslokaler

Arrangement på din måde