Åbningstider:

​​Mandag, Tirsdag & Onsdag: Lukket

Torsdag – Søndag kl. 12.00 – 16.00

Åbent alle ugens dage fra 1. maj kl. 12 – 20.30​

Aftenmenu

Forretter

​(der serveres brød & smør til alle forretter)

​Klassisk rejeanretning med citron & dressing 105,-

Røget laks serveret med rygeost rørt med crème fraiche og basilikum 105,-

Stegte kammuslinger, dertil en skøn porrecrème 105,-

Fiskeretter

Gratineret kulmulefilet bagt i ovn med karryfløde, dertil sommergrønt & nye kartofler 198,-

Smørstegt rødspætte med nye kartofler & persillesauce ​Dagspris

Kødretter

Wienersnitzel med hele svineriet 198,-

Kalve Ribeye med dagens kartoffel & sommergrønt samt pebersauce 198,-

Ovnstegt perlehøne serveret med dagens kartoffel og sommergrønt samt esdragonsauce 198,-

Desserter

Kokkens hjemmebagte pandekager med vaniljeis 90,-

Kanelpocheret pærer serveret med karamelsauce og is 90,-

Coupe Danmark (vaniljeis, chokoladesauce & flødeskum) 90,-

​Frokostbuffet

Fra kl. 12.00 – 15.00

​Julefrokoster

Klassiske danske juleretter

​Selskabslokaler

Arrangement på din måde