Åbningstider:

​​Mandag, Tirsdag & Onsdag: Lukket

Torsdag – Søndag kl. 12.00 – 16.00

Der åbnes dog op på bestilling ved større arrangementer

Dagens ret | Marts

Torsdag den 1.

Flæskesteg med rødkål og surt.

98,-

Fredag den 2.

Dansk hakkebøf med bløde løg

98,-

Lørdag den 3.

Braiseret oksebryst med peberrodssauce

115,-

Torsdag den 8.

Tarteletter med hønsefyld og kartofler

98,-

Fredag den 9.

Wienerschnitzel med hele svineriet

148,-

Lørdag den 10.

Gammeldaws oksesteg med tyttebær

115,-

Torsdag den 15.

Husets biksemad med spejlæg

85,-

Fredag den 16.

Spareribs med barbecue og coleslaw

135,-

Lørdag den 17.

Stegt flæsk med persillesauce

135,-

Torsdag den 22.

Krebinet med stuvede hvidkål

98,-

Fredag den 23.

Bankekød med kartoffelmos

105,-

Lørdag den 24.

Stegt kyllingebryst med skysauce

115,-

​Frokostbuffet

Fra kl. 12.00 – 15.00

​Julefrokoster

Klassiske danske juleretter

​Selskabslokaler

Arrangement på din måde