Åbningstider:

​​Mandag, Tirsdag & Onsdag: Lukket

Torsdag – Søndag kl. 12.00 – 16.00

Åbent alle ugens dage fra 1. maj kl. 12 – 20.30​

Afhold dit arrangement i smukke omgivelser

Skal du holde en familiefest, en firmafest eller et andet arrangement, stort såvel som lille, og vil du gerne selv være gæst og nyde festen, så skal du bare lade Restaurant Kronborg Havbad i Helsingør nær Espergærde og Hellebæk stå for dit arrangement.

Vi har en hyggelig restaurant, som byder på en smuk udsigt over lystbådehavnen og til Kronborg Slot, og den vil kunne danne charmerende rammer om dit arrangement.

Arrangement på din måde

Hvis du vælger at afholde dit arrangement hos os, så sørger vi selvfølgelig for, at det hele går efter planen. Det gælder både i forhold til pyntning, blomster, mad og servering, så du kan få det lige præcis, som du gerne vil have det.

​Du kan se vores menuforslag og bruge den til inspiration til menuen, og vi står selvfølgelig også klar til at vejlede og rådgive i forhold til dine ønsker.

Vi vil meget gerne mødes med dig inden arrangementet, så vi kan sikre os, at alle detaljerne kan nå at komme på plads, inden den store dag.

Kontakt os for nærmere aftale

Vil du gerne afholde dit arrangement hos os, så er du mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan aftale nærmere og finde et tidspunkt, hvor vi kan drøfte detaljerne. 

Du kan enten ringe til os på telefon 49 20 20 45 eller sende os en e-mail på kronborg-havbad@hotmail.com

​Frokostbuffet

Fra kl. 12.00 – 15.00

​Julefrokoster

Klassiske danske juleretter

​Selskabslokaler

Arrangement på din måde