Åbningstider:

​​Mandag, Tirsdag & Onsdag: Lukket

Torsdag – Søndag kl. 12.00 – 16.00

Åbent alle ugens dage fra 1. maj kl. 12 – 20.30​

​Selskabslokaler med plads til store og små selskaber

Hos Restaurant Kronborg Havbad kan vi danne rammerne om dit kommende selskab. Vi har nogle flotte selskabslokaler med en fantastisk udsigt ud over Sverige og Kullen, som skaber de perfekte rammer for din fest.

Uanset om du skal afholde en stor fest eller en mindre sammenkomst, så har vi de helt rigtige lokaler, der vil passe i størrelsen. 

Vores største selskabslokaler har plads til op mod 80 personer, og i sommerperioden er der også mulighed for at anvende vores hyggelige havestue med plads til 50 personer. Vores restaurant kan i øvrigt skærmes af, hvis du ønsker at skabe en mere intim atmosfære.

Vi har selskabslokaler til at skabe de helt perfekte rammer om dit festlige arrangement, uanset om der er tale om en intim middag eller et større arrangement. ​Vi er beliggende i Helsingør nær Espergærde og Hellebæk, og vi har en smuk udsigt ud over marinaen.

Kontakt os og hør mere om vores selskabslokaler

Kunne du godt tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, eller ønsker du at booke et af vores selskabslokaler, så skal du endelig kontakte os.
​Du kan enten sende os en e-mail på kronborg-havbad@hotmail.com, eller du kan ringe til os på telefon 49 20 20 45.

​Frokostbuffet

Fra kl. 12.00 – 15.00

​Julefrokoster

Klassiske danske juleretter

​Selskabslokaler

Arrangement på din måde